Hemmottelu- ja harrastuspaketit

Seijan Taidekori kootaan tilaajan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan, joten sisältö vaihtelee koreittain. Jos jokin aktiviteetti ei toimi, sen tilalle etsitään uusi.

Taidekorista on omaisen tai asukkaan helppo tilata palveluita, jotka rentouttavat, virkistävät ja tuovat iloa arkeen.

 

Aloituspaketti

Kun yritys tilaa Seijan Taidekorin osaksi palvelupalettiaan, Seija hoitaa asiakastoiveiden kartoituksen, etsii parhaat tekijät alueelta ja perehdyttää heidät työhönsä. Aloituspakettiin sisältyy asukkaille ja omaisille suunniteltu virkistävä demopäivä, jolloin hemmottelu- ja harrastusvalikoimaan pääsee tutustumaan käytännössä.

Palveluntuottajat ovat yksityisiä elinkeinonharjoittajia, jotka laskuttavat palvelunsa suoraan asiakkaalta. Hoitohenkilökunta vastaa käytännön järjestelyistä aikataulutusten ja paperilaskujen perille toimittamisen suhteen.

Memocate

Aloituspakettiin sisältyy henkilökunnan ammattitaitoa syventävä koulutusseminaari. Koulutuksen toteuttaa Memocate Oy, jonka toimintaan ja koulutustarjontaan voi tutustua heidän omilla kotisivuillaan. Memocaten koulutuksia voi tilata suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Vuosimaksu

Jos olette tyytyväisiä Seijan Taidekorin sisältöön, kori ylläpitopalveluineen jää yrityksenne käyttöön edullista lisenssimaksua vastaan. Seija on aina puhelinsoiton tai sähköpostin etäisyydellä hoivakodistanne ja auttaa mielellään kaikissa Taidekorin sisältöön liittyvissä kysymyksissä nopeasti, tehokkaasti ja lämminhenkisellä asenteella.

Paketin hinta tarkentuu pilottiprojektimme edistyessä.

Esimerkkipalvelut

Hemmottelupalvelut

intialaista päähierontaa ja rentouttavaa musiikkia, luontokokemuksia ja värikylpyjä

Taideharrastuksia

taidepajoja ja kuvataideterapeuttisia elementtejä, runoutta ja elämänkaarinovelleja

Liikuntaa

tai chi -ryhmä, 
ulkoiluapu ja tanssitunteja